FiasHälsa

Tacksamhets lördag


Godmorgon lördag ❤️ 


Att vakna upp till en ledig oplanerad lördag efter en kväll på stan med nyfunna, otroligt fina vänner, hör verkligen inte till vanligheterna. Den känslan är så otroligt härlig! Idag har jag dessutom som ett slags lyckorus i magen. Allt känns så fantastiskt bra just nu. 

Är så glad över livet, över vänner, familj och det blomstrande sammanhang som är omkring oss. Över spontana magskratt, häng med vänner och sommarkvällar på cykeln. Det blixtrar liksom vackert till och gör en medveten. Livet händer alltid såklart men ibland blir det mer uppenbart. Plötsligt händer det likt en trisslott-reklam. Jag sprudlar av glädje och den höga graden av tacksamhet.

Livet. Du kan din grej ändå va? Du vet att när man har en pysande punka i själen och luften är på väg att gå ur en, då kan man behöva en period exakt som denna. En period då allt vänder och känns så enkelt och självklart. Energin och lusten kommer tillbaka. Som att hålet i däcket är lagat, allt faller på plats precis som man önskat och hjulet rullar bättre än på länge. Tack och bock för det, livet

En vision


Igår fick vi kontraktet. Kontraktet som är ett kvitto på att vi faktiskt kommer att bo i ett hus i höst. Det jag drömt om de sista två åren kommer 1 september gå i uppfyllelse! 


Vår lägenhet är såld och det är nu dags att gå vidare i livet. Dags att lämna vår ögonsten där man verkligen känner sig som hemma. Dags att vända blad och börja på nästa kapitel. 

Jag har en vision. En vision där jag i höst/vinter börjar varje morgon med en promenad längst med havet med hunden (vi kommer bo precis vid havet!!!!!). Jag låter benen ta mig dit de vill och jag låter kroppen vakna i takt med att morgonen gryr! 
Med vackra ljusrosa kinder, kurrande mage och kalla fingrar kommer jag sedan in, tänder en brasa (vi kommer ha öppen spis!!!!!) sätter på en stor kanna kaffe och äter frukost till ljudet av brasan. Låter den värma upp min något frusna kropp och njuter av att livet är så förbannat fint att leva. Visst låter det härligt?

Där nere bland huset kommer vi att bo. Alltså wow! 

En midsommarnattsdröm


Hoppas ni alla haft en fin midsommar❤️


Min midsommar kunde nog inte bli bättre. En heldag tillsammans med syrran, hennes sambo och ett gäng av deras vänner. Vi åt sill-lunch, lekte lekar mellan regnskurarna, skrattade ikapp och tände framåt kvällen grillen och åt och drack gott. En kväll helt i min stil och dessutom så himla kul att träffa nya människor! 

Idag började vi midsommardagen med en kort promenad och efter det en brakfrukost på balkongen med färska frallor och massa andra gottigheter tillsammans med hela familjen. Det är livskvalité för mig!