FiasHälsa

Pappa


Det finns en man i mitt liv som jag känner så mycket kärlek och förtroende för och det är min allra bästa vän, min far. Han som alltid har funnits där som en stöttepelare och guidat mig genom min uppväxt. Han som jag kan skratta och gråta tillsammans med, en av dem som jag hittills har mina finaste minnen tillsammans med, han som alltid ställde upp på kuddkrig när jag var liten och inte kunde sova. Han som har format mig! Han som jag helt och hållet kan vara mig själv tillsammans med. Han den där som är så förbaskat bra!


Idag är den pappas födelsedag, hipp hipp HURRA! 


Jordnöt och bananbomb


Saknar ni inspirations till kvällens fredagsmys? Då ska ni absolut testa det här. 
 
 
Den här godingen, som jag valt att kalla Jordnöt -och bananbomb, funkar alldeles utmärkt som efterrätt, uppladdning inför träning eller återhämtning efter ett hårt pass. 
 
Receptet kommer här:

Till botten mixade jag 1/2 banan med 1dl havregryn och 1 dadel. När det blivit en fast gegga så la jag det på en tallrik. Sedan mixade jag den andra halvan av bananen med 3 dadlar, 1-2 msk jordnötssmör, en skvätt vatten och en nypa vaniljpulver. Jag la denna geggan ovanför den första och avslutade med att smälta lite kokosolja som jag blandade med kakao och honung och ringlade över det hela. 

Att servera med hallon var perfekt för det blev ganska sött och mastigt så det passade bra med något syrligt som bröt av. 
 

Ett hjärta fullt av tacksamhet


Igår var det min dag. Hela 25 jordsnurr har passerat sedan jag lämnade mammas trygga mage. Nu har jag passerat den där magiska gränsen då jag är närmare 50 än 0. 


Igår var en dag då jag blev ordentligt bortskämd. Frukost på sängen, kaffe i solen med fina vänner, massage och glass med jordgubbar till kvällen. 

Jag är omringad av så otroligt fina människor och det finns inga ord som är tillräckliga för att uttrycka min tacksamhet!