Dagen då jag slutade röka

November 3, 2021 0 Comments

Jag minns fortfarande dagen då jag slutade röka. Det var inget jag hade bestämt innan utan det blev bara så. Jag hade vart ute med ett par kompisar och på kvällen kände jag att min hals var irriterad. Jag tände en cigarett och släckte den lika snabbt då min hals sa ifrån och smaken var både konstig och äcklig, det var sista gången jag rökte.

Den konstiga känslan i halsen utvecklades till halsfluss och jag var mer eller mindre illa tvungen till att inte röka alls och när det väl hade börjat släppa så hade jag inte rökt på säkert 6 – 7 dagar vilket kändes både skönt och konstigt. Nu när jag skriver detta så har jag varit rökfri i 8år.

Var tvungen att behålla ett beroende

Allt är inte guld och gröna skogar tyvärr, jag gjorde mig av ett beroende men ett annat fanns kvar och det är givetvis mitt snusande, dock känner jag inte att det påverkar min hälsa såsom cigaretter gjorde.

Vissa gillar minisnus, andra white, vissa grov och vissa lös, min favorit, som är långt ifrån de vanliga heter killa snus eller även känd som killa nicotine pouches.

Dom är fria från tobak men innehåller nikotin.

Kanske kommer det en dag när jag slutar med det också, men det tar vi då

Leave a Reply

Your email address will not be published.