Fina resultat!

July 21, 2022 0 Comments

Jag har varit så lycklig det senaste. Är det inte härligt? Njuter av tystnad, njuter av sällskap, njuter av en vanlig kväll hemma. Ja, det känns som jag uppskattar livet just nu.

För ett tag sedan så var jag och en vän nere i Danmark på konsultation hos Lift Clinic, en dansk klinik som sysslar med plastikkirurgi. Jag har sedan länge velat testa botox, dels för att jag har haft mycket spänningar i käken, men också i pannan som gjort att jag har rynkat pannan väldigt mycket och såklart då också fått en del rynkor. Min vän har gått hos Lift Clinic sedan 1,5 år tillbaka (hon är dansk) och sa åt mig att följa med och testa. Botox går ur kroppen efter några månader så jag kände att jag vågade. 

Jag är så förvånad över resultatet! Min panna är såå slät. Och ingen mer spänningshuvudvärk eftersom jag inte kan sitta och rynka på pannan längre haha! Jag kommer nog lätt fortsätta med detta om det fortsätter ge bra resultat. Det är perfekt när min vän ändå åker dit titt som tätt, så kan vi samåka och dessutom få en trevlig weekend i Danmark. Följ med nästa gång vetja om du är intresserad, man kan ju följa med bara som en följeslagare om man bara vill se hur det går till! De har även kemisk peeling och andra behandlingar för ansiktet om man är intresserad 🙂

Ha det bra så hörs vi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.