Hur väljer jag rätt?

November 24, 2021 0 Comments

Det digitala landskapet är under ständig utveckling och likaså alla olika program och system på marknaden. Det finns ju hur många som helst. Just nu går mina tankar kring CMMS, vilket är ett underhållssystem. Ett underhållssystem är en integrerad programvara som används för att bland annat maximera tillgångarna, kontrollera kostnader och underlätta för medarbetarna. 

Jag vet att vi behöver ett underhållssystem för att få en förbättring i verksamheten. Men i en djungel av olika CMMS och leverantörer, hur väljer man rätt och hur vet jag att detta är rätt för just den här verksamheten?

I skrivande stund förstår jag att jag behöver läsa på mer innan jag tar ett beslut. Men jag är den person som när jag väl kommit fram till en möjlig lösning vill jag ta första bästa sätt och testa direkt. 

Vilket är en av mina negativa sidor i beslutsfattande sammanhang, för har jag väl bestämt mig för något vill jag gärna sätta igång och ibland kan viktiga delar falla bort. Men jag vet, så funkar det inte om något ska vara långsiktigt hållbart och detta är något jag jobbar med mig själv på varje dag. 

Så om någon sitter på värdefull kunskap och vet om en bra leverantör så välkomnar jag alla tips!

Ha en fin dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.