Nu fyller vi skafferiet!

December 8, 2021 0 Comments

Då var det dags att fylla upp skafferiet igen. Grannpojken säljer kakor, godis och knäckebröd för att tjäna pengar till föreningen

Detta händer kanske två gånger om året och då säger jag alltid åt mig själv att denna gången tar jag det nyttiga och bara beställer fröknäcket. Men varje gång jag bläddrar igenom katalogen kommer jag på mig själv sitta och även kryssa i en burk kolablandning och en burk chokladbollar. Jag kan inte stoppa mig själv, det är ju så himla gott… 

Men man får väl passa på tänker jag, det är inte varje vecka man kan få tag på dessa favoriter. Dessutom ser jag det mer som en god gärning då pengarna han tjänar går till föreningen och deras aktivitet där. Allt det goda kommer på köpet brukar jag säga! 

Med detta kommer också fikastunder. Det har blivit lite av en tradition varje gång jag beställer dessa chokladbollar. Dom är populära hos många har jag förstått. Jag kanske borde ha beställt fler lådor inser jag nu? Jag får försöka få tag i grannpojken och se om jag kan addera min beställning helt enkelt, kanske att jag testar någon annan kaka också. 

Får ni möjlighet att själva sponsra en förening genom att beställa dessa godsaker någon gång, gör det, ni kommer inte bli besvikna.

Nu ska jag göra plats i mitt skafferi, vi hörs!

Leave a Reply

Your email address will not be published.